De nou, l’1 d’octubre

A diferència de la Diada, l’1 d’octubre és un dia ple d’emocions i records molt difícils d’oblidar. Encara que hagin passat sis anys, amb tristos esdeveniments polítics pel mig, els independentistes no renunciem a proclamar que aquest dia és fonamental per la consecució del nostre objectiu: la independència del poble de Catalunya. A més a més, és un dia que estem envoltats de declaracions, promeses, bones paraules, però sempre  plenes d’intenció d’anar cap a l’horitzó de la llibertat i on ningú queda indiferent.

Per aquests motius, la Sectorial ha tornat a sortir al carrer i tenir presència pública enguany a l’acte unitari organitzat a la plaça de Catalunya de Barcelona.  Amb la nostra pancarta com estàndard, l’única com és habitual, la Gent Gran de l’Assemblea ha tornat a estar a la primera línia de l’acte polític, representant el sentiment de molta gent que per motius diversos no han pogut assistir aquesta tarda a Barcelona.

La Sectorial de la Gent Gran tenim molt clar que hem de seguir en tot moment davant de qualsevol acció que ens dugui pel camí de la independència. No defallirem, avui, l’1 d’octubre i demà el que calgui. Hi ha molta feina per fer.

Desplaça cap amunt