EDITORIAL

PRESENTACIÓ

Bon dia companyes i companys de la Sectorial de Gent Gran de l’ANC. El motiu de comunicar-me amb vosaltres no és altre que el presentar-me formalment.

Em dic Glòria Colet, sóc mestra ja jubilada, visc a Barcelona al barri que em va veure néixer, Sants, barri de caràcter associacionista, obrer, llibertari i lluitador de mena.

D’aquesta manera simple, evocant el trets de casa meva, voldria transmetre-us el que també són per herència, per convicció i per afinitat les meves conviccions personals.  Sóc una dona compromesa des de molt jove amb totes les lluites que es lliuren a peu de carrer, siguin lluites socials, de caràcter educatiu, sindicals, veïnals, vinculades a la lluita antifranquista i des de fa uns anys, com a lluita prioritària, la de conquerir la nostra identitat nacional en forma de República catalana, sempre al costat de l’ANC.

Fa uns dies vaig fer-me càrrec de la Coordinació de la nostra Sectorial, havent rebut la votació unànime per part del Grup de treball, i després que en Josep M. de Fàbregues deixés el càrrec per haver-se exhaurit el temps que es dóna de permanència. Li donem les gràcies pel treball ben fet i sense treva que ha realitzat durant tots aquests anys i ens felicitem perquè el tindrem molt a prop nostre.

El secretari de la Sectorial també ha deixat el càrrec pel mateix motiu i el nou secretari és Josep Benach, rellevant a Carles Feliu que ha fet una labor imprescindible pel bon fer de la Sectorial i al que agraïm la seva bona tasca i que també el tindrem ajudant-nos.

Feta aquesta primera, diguem-ne radiografia personal, voldria anunciar-vos quins reptes ens plantegem en aquesta nova etapa que ara comença.

De fet les persones que integrem el grup de Treball de la Sectorial som les mateixes que érem i juntes voldríem reactivar, passat ja l’impàs de la pandèmia, l’activitat a ple rendiment que en d’altres moments vam liderar i a l’hora començar a organitzar tot un moviment que potenciï actes, protestes, campanyes informatives, etc.. sent essencial per tenir èxit en les nostres iniciatives, mantenir un contacte estret amb totes les Sectorials i Territorials de Catalunya per consensuar propostes i accions que puguem portar a termini plegats.

Potser la principal tasca que se’ns presenta a tots plegats, és la de abandonar aquest desànim i l’apatia -per altra banda comprensible- per començar a moure’ns com sempre hem fet, amb fermesa, tots plegats, des de les ciutats fins als més petits dels pobles, creient-nos què només la Gent salva els pobles, No tenim temps per llepar-nos les ferides: anem per feina i és indispensable que hi siguem tots, que cadascú participi en el que li sigui més engrescador o senzill.

Ens necessitem totes i tots.

Us demano en nom de tot el grup de Treball de la vostra Sectorial, la de Gent Gran, que ens ajudeu a tornar a liderar i fer realitat el nostre, el de totes i el de tots, vell i bell somni que és lluitar per la Independència del nostre país. Crec, que podem comptar amb vosaltres i ens teniu a la vostra disposició pel que vulgueu proposar o preguntar. Ens veurem aviat.

Salut i Visca la Terra!!

Glòria Colet i Sebastián

Barcelona, 9 de juny 2023

Feu clic  “aquí” i s’obrirà en format llibre tots els articles d’opinió de Glòria Colet i Sebastian

Desplaça cap amunt