Economia

La conferència dels Economistes pel Benestar ara en vídeo
La sectorial de Gent Gran per la Independència va organitzar el passat 12 de maig una conferència virtual amb tres dels Economistes pel Benestar:  Laia Montserrat, Francesc Raventós i Josep Reyner,  on van presentar el seu informe sobre l’economia catalana titulat  “Com millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Catalunya?”.
Més de 40 assistents a la conferència plena de dades i xifres que demostren com , i l’Estat espanyol maltracta l’economia catalana amb el  greu perjudici que representa a les polítiques socials com: educació, salut, serveis socials, habitatge, pensions o rodalies.
L’informe fa una menció especial en les dades a la situació de benestar que gaudiríem si sols tinguessin un concert econòmic com el Basc, per no parlar de completar tot el dèficit fiscal que any rere any, pateixen tots els catalans i que és una detracció de recursos insuportable per Catalunya.
La conferència que va ser enregistrada en vídeo i que ara us oferim és una lliçó magistral sobre l’economia catalana elaborada amb  rigor i professionalitat que tothom hauria de conèixer.

Catalunya una economia sòlida. 
Article que analitza amb detall l’estructura de l’economia catalana i la seva solidesa.  El model de creixement del PIB, teixit empresarial i laboral i sector exterior, finançament i inversió pública.
Elaborat per col·legiats del Merit del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Catalunya. Proposta empresarial de futur
Document elaborat per Empresaris per la independència, Sectorial de l’ANC. En aquest document d’una manera fàcil i didàctica s’analitzen les debilitats,    amenaces, fortaleses i oportunitats i s’ofereixen propostes empresarials de futur.

El Pressupost de l’Estat Català
Document elaborat per Cercle Català de Negocis, agafant el pressupost de 2012 per fer els estudis i valoracions

Desplaça cap amunt