Conferència d’Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis.

Ahir tarda, va tenir lloc la conferència d’en Albert Pont president del Cercle Català de Negocis. D’aquesta manera, retornem el cicle de conferències que la Sectorial dur a terme des de fa uns anys.  El president del Cercle va fer una exposició prou clara, contundent com coneguda. L’espoli de l’Estat espanyol és un càncer econòmic sobre la societat catalana que acabarà empobrint tots els recursos econòmics i socials. Les rigoroses dades presentades per l’Albert Pont van ser molt contundents, així com les afirmacions que el veritable dèficit és una xifra “oculta” perquè seria una revolta contra tots els polítics de l’administració catalana que han permès i permeten aquest espoli.

Us invitem a veure l’enregistrament i posar especial atenció al torn de les preguntes dels assistents per esvair les dubtes que puguem tenir sobre l’espoli i les seves conseqüències.

Desplaça cap amunt