La Sectorial

QUI SOM?

A l’ANC hi ha moltíssims socis que són persones grans i que participen en les activitats de l’Assemblea Territorial del barri, vila, poble o ciutat on resideixen. Però, a més, una bona colla d’aquestes persones, més de dos mil, ens hem “apuntat” a la Sectorial de Gent Gran

Independentment de quina hagi estat l’activitat professional de cadascú durant la nostra vida laboral, i sense que importi l’edat o la salut més o menys “endreçada” que tinguem, som homes i dones amb maduresa, amb experiències diverses, amb il·lusió, ganes, esperit i energia;  homes i dones que, pels coneixements adquirits, podem i volem fer aportacions profitoses per l’ideal de la independència de Catalunya.

Aquesta Assemblea Sectorial pot arribar a ser una de les més nombroses i riques en experiències, perquè pot acollir tothom qui ha acumulat durant anys de treball i esforç, en professions i feines ben diverses, uns coneixements que ara volem aportar en defensa d’aquells guanys socials més immediats per a nosaltres: la seguretat i continuïtat de les pensions i del conjunt de prestacions, socials i econòmiques de l’estat del benestar. Així mateix, volem que aquests guanys estiguin assegurats per als nostres fills i els nostres néts.

Les nostres experiències, coneixements i voluntats, sumats, ens ajudaran a aconseguir per a ells un futur millor, un futur que sabem que només podem assolir amb la independència del nostre país.

Si penseu el mateix i voleu dedicar una part del temps lliure que la jubilació ens dóna, ni que sigui un temps setmanal molt petit, us esperem a la nostra Sectorial. Hi sereu molt benvinguts, i ben segur que, sumant les experiències que cadascú ha anat acumulant en qualsevol lloc de feina que hagi ocupat, junts, units, podrem fer una aportació profitosa per guanyar la desitjada Independència de Catalunya.

Ajudeu-nos a tirar endavant i a fer créixer la Sectorial de Gent Gran per la independència de Catalunya.

Desplaça cap amunt