Videoconferència amb Pep Cruanyes

El pròxim dimarts 24 d’octubre, en Pep Cruanyes, serà el nostre nou invitat en el cicle de conferències virtuals que organitza la Sectorial de la Gent Gran. Podem dir que tothom coneix la seva trajectòria de lluitador pels drets nacionals, que no està de més recordar-ho. És advocat i historiador. President de la Societat Catalana d’Estudis Jurídics, va ser secretari de la Comissió de Llengua Catalana del Consell de Col·legis d’Advocats de Catalunya. Ha sigut un dels principals promotors del retorn de la documentació confiscada per la dictadura franquista a Catalunya, tant a través de la Comissió de la Dignitat com amb la publicació del llibre Els papers de Salamanca. L’espoliació del patrimoni documental de Catalunya (1938-1939).

Ara és president de la Caixa de Solidaritat i és un impulsor de la Comissió de la Dignitat que entre altres objectius exigeixen convertir la casa del terror de la Via Laietana en un centre de Memòria de la Tortura i la Repressió Política.
Aquesta conferència serà important per comentar el moment actual sobre els efectes de l’amnistia i el final del procés de tots els represaliats, tema cabdal en el actual moment polític.

La conferència -virtual- serà el dimarts 24 de maig a les 18 h a la tarda.
Com sabeu totes les conferències que organitza la Sectorial de Gent Gran estan obertes a tothom, de manera que podeu convidar als vostres amics o coneguts.

Per entrar a la conferència, podeu clicar en el botó verd:

Us esperem el dimarts vinent

Desplaça cap amunt