Nova protesta de la Gent Gran a l’estació de Rodalies de Mataró

Aquest matí, 26 de setembre,  la Gent Gran de la Sectorial amb gent gran de la Territorial de Mataró, s’han mobilitzat a l’estació de Rodalies de Mataró per fer pales el seu rebuig a l’espoli de l’Estat espanyol que afecta greument el servei de Rodalies. Aquest cop s’ha escollit la ciutat Mataró per tenir les línies R1 i RG1 les quals estan constantment afectades pels temporals que succeeixen al Maresme, a més a més dels retards, averies i amuntegaments d’usuaris. Per segon cop la Gent Gran de l’Assemblea vol posar en evidència com l’espoli fiscal -calculat quasi en 22.000 M€ anuals- impedeix efectuar les millores necessàries per donar un servei de qualitat en els serveis de Rodalies que utilitzen milers de catalans diàriament.

El grup de persones ha exhibit pancartes amb missatges de “L’espoli espanyol resta” i d’altres on denunciaven les greus incidències que afecten el funcionament de la xarxa de Rodalies, com el cost del desdoblament de la línia R3 de Montcada a Vic -que equival a 10,8 dies d’espoli- o el soterrament de les vies a Montcada i Reixac, a on aquest any s’ha produït la 179ª mort a les vies, i que equivaldria a 9,5 dies d’espoli.

La manifestació s’ha efectuat davant de la històrica estació i i ha transcorregut en absolut silenci i sense alterar en cap moment el funcionament normal de trens i viatgers d’aquesta estació. Aquesta nova acció és una continuació de l’anterior manifestació efectuada el dia 15 de setembre davant de la l’estació Barcelona-Sants. 

#lespoliespanyolresta

Desplaça cap amunt