Relleu al secretariat de la Sectorial.

Aquest passat dijous 1 de juny s’ha produït el reglamentari relleu al secretariat de la Sectorial Gent Gran. Na Glòria Colet és la nova coordinadora i en Josep Benach és el nou secretari. El càrrec de tresorer continua estant en mans d’en Xavier Farré per petició unànime dels membres de la sectorial a la seva atenta dedicació i entesa en els temes financers.

S’obre una nova etapa amb un nou secretariat elegit amb total unanimitat i a més a més amb el suport incondicional de tots els membres de la Sectorial i amb el suport explícit dels càrrecs sortints: en Josep Maria de Fàbregues i Carles Feliu. Un fet que subratlla un dels nostres valors que és d’actuar com una pinya a la presa de decisions i també que a la sectorial el nostre sentit democràtic i d’assemblea és molt viu i segurament aquest motiu ha estat clau per la pervivència de la sectorial de la Gent Gran durant tants d’anys.

De tot aquest període hem passat per moments que podem qualificar per tots nosaltres com d’històrics.  Si fem un breu repàs de les activitats podem començar per les campanyes per demanar el vot del SI en el referèndum de l’U d’octubre, omplint a petar les cotxeres de Sants i que era el resultat de l’extraordinària bona feina feta en els anys anteriors pels membres de la Sectorial. Posteriorment i en moments de no tanta felicitat tenim totes les participacions de la Sectorial en les mobilitzacions de protesta organitzades per l’ANC;  les diades amb una presència nombrosa dels membres de la Sectorial; les impagables conferències sobre les pensions en els llocs més remots de Catalunya; el treball de les comissions de mobilització, cultura i comunicació; el treball ocult per tenir una de les millors webs del moviment independentista amb eines i espais de creació pròpia; el cicle de conferències virtuals amb la participació de destacats polítics independentistes, i de personalitats de l’economia, cultura i mitjans de comunicació; les visites culturals als espais més representatius de la Barcelona històrica; la constant lluita per la millora del català que parlem en el nostre dia a dia; les relacions amb altres entitats de gent gran com les de Tarragona, Reus o Vic i moltes altres activitats com per exemple el frustrant intent de crear una secció sindical de gent gran a la Intersindical.

Per sobre de tot cal fer un especial reconeixement a en Josep Maria per la seva empenta i treball en mantenir viva la Sectorial. No recordem en la seva etapa de representació de la Sectorial  algun moment en què hagi defallit, al contrari sempre ha portat la iniciativa incansable de fer més coses, de relacionar-nos més, de captar nous socis per la Sectorial  i d’alhora de fer les feines més feixugues de representació com l’assistència a reunions de la CAS, la CAP i les AGO o apagant focs  per aquí i per allà i també el seu interès en la comunicació constant amb tots els socis i sòcies on destaca la seva “editorial”, tramesa periòdica que no ha tingut cap aturada en tot aquest temps.

“Res no s’acaba i tot comença” diu un preciós vers de J. V. Foix, per tant nosaltres ho tenim clar i amb el nou secretariat seguirem fins a la victòria final.

Desplaça cap amunt