El Consolat de Mar, una eina de país

La conferència de l’Excm. Sr. Jordi Domingo, Cònsol Major del Consolat de Mar va significar una autèntica descoberta de l’entitat catalana de més prestigi internacional; “la millor marca que Catalunya té al món”, en paraules d’en Jordi Domingo.

Segurament tots tenim una lleugera referència del que és el Consolat de Mar, però bàsicament la històrica. Per això la conferència d’en Jordi Domingo que ara encapçala la institució ens va servir per descobrir l’enorme potencial de retornar al Consolat de Mar les seves funcions, i els treballs i projectes que la poden esdevenir-se en un referent internacional de l’arbratge i la mediació.

Us invitem a seguir l’enregistrament i posar especial atenció en el torn de les preguntes dels assistents, perquè aquestes ens traurem de molts dubtes de la utilitat d’aquesta eina de país que tenim a casa nostra.

Desplaça cap amunt