Ens ha deixat Carme Junyent

Aquest matí ens hem llevat amb la noticia de la mort de Carme Junyent, lingüísta, catedràtica de la Universitat de Barcelona i una gran lluitadora per preservar les llengües minoritaries d’arreu del món i, de manera molt especial, la nostra, el català. 

Varem tenir l’honor de tenir-la de conferenciant dins  el cicle de conferències que la nostra Sectorial de Gent Gran ofereix cada mes. 

Dona sàvia, valenta, lluitadora i molt senzilla de tracte, va estar en tot moment il.lusionada per colaborar amb nosaltres i satisfeta del nostre interés per la nostra llengua, la que ella tant estimava. 

La nostra admiració i homenatge postum a Carme Junyent per tant i per com ens ha fet reflexionar sobre el català. Que la terra et sigui lleu Carme.

Podeu tornar a veure la conferència que ens va fer per la nostra Sectorial.

Desplaça cap amunt