Per Sant Jordi, la Sectorial t’espera.

Després de molt temps, potser anys, la Sectorial de la Gent Gran instal·larà de nou una carpa al carrer, en aquest cas a la diada de Sant Jordi. Ho farem amb la col·laboració de l’Assemblea Territorial de Sants. Per aquest motiu estarem en el centre d’un dels barris amb més història i personalitat de la ciutat Barcelona

Volem d’aquesta manera estar a prop de la gent en un dia tant estimat per tots nosaltres. Primer de tot volem informar de les activitats de la Sectorial i a ser possible captar nous socis i sòcies. És una gran oportunitat d’explicar per què tenim la necessitat de seguir la lluita per la independència.

A més a més, a la carpa tindrem les “postals amb una rosa de paper i una poesia de Sant Jordi” fetes a mà, una per una, per una de les nostres sòcies, també llibres i material patriòtic, com el llibre sobre el General Moragues, i altres llibres aportats pels nostres socis i sòcies. A tots els visitants a la carpa els obsequiarem amb un punt de llibre de “català sense lapsus”, el canal d’èxit a Telegram que educa sobre el català que parlem a diari.

Volem destacar que a la tarda gaudirem de la presència de n’Albert Gelabert que estarà signant el seu llibre: “Catalunya emprenedora, pionera i capdavantera”. Obra pionera que recull invents, inventors, les innovacions i l’emprenedoria del nostre país. Un llibre cabdal per conèixer perquè els catalans som capdavanters en molts camps.

En conjunt aquesta carpa recull un esforç de treball i participació dels socis de la Sectorial que volem agrair sincerament.

Per si voleu col·laborar amb algun dels torns a la carpa o en algun altre aspecte o conèixer algun detall de l’organització, us podeu posar amb contacte amb nosaltres: gentgran@assemblea.cat

La carpa estarà ubicada a la plaça Ramon Torres Casanovas, també anomenada popularment pels veïns de Sants com la plaça de la Palangana.

Us esperem a la carpa i compartir amb vosaltres aquesta festa tant emblemàtica.

Desplaça cap amunt