Vicent Partal no defrauda

Un cop més en Vincent Partal no ha defraudat gens a les expectatives que molts de nosaltres li teníem confiades. El director de VilaWeb ha estat l’invitat a la primera de les conferències d’aquest nou any en el cicle que organitza la Sectorial de la Gent Gran per la independència.

Amb el seu to pausat ens ha donat moltes esperances del camí que porta a la independència amb la notícia que ha qualificat de “bomba nuclear”, quan s’ha referit al reconeixement del GOI (Grup Objectivament Identificable) pel tribunal constitucional d’Europa, el TJUE en la seva recent sentencia.  

També en les seves respostes a les nombrosos preguntes on ha valorat des de la llista cívica, les eleccions municipals, les opcions de vot i els casos de lowfare com el que està patint amb la presidenta del parlament Laura Borràs.

En Vicent Partal és una de les persones més ben informades del nostre país i coneixedor de les profundes intrigues de la política actual.  També sap callar per dir-les en el moment que toquen i va donant pistes a la gent amb les seves editorials o com avui a la conferència amb la Gent Gran. Per tots aquests motius us invitem a visionar l’enregistrament en vídeo de la conferencia d’en Vicent Partal.

Desplaça cap amunt