Vicent Partal amb la Gent Gran

Aquest pròxim divendres dia 10 de febrer iniciem el cicle de conferencies del nou any que organitza la Sectorial de la Gent Gran i per aquesta ocasió hem convidat a en Vicent Partal, director de VilaWeb,

Com de sobres sabreu, en Vicent Partal és periodista, director de VilaWeb i president de l’European Journalism Centre. Ha treballat en diversos mitjans, sobretot com a reporter internacional, entre els quals El Temps, TVE o La Vanguardia i ha estat guardonat, entre altres, amb el Premi Ciutat de Barcelona de Periodisme i el Premi Nacional de Periodisme.

A més ha escrit diversos llibres sobre temes de política internacional i de política catalana.  Gràcies, sobretot, a la seva editorial diària a VilaWeb, ha esdevingut una de les veus més respectades, influents i millor informades sobre el procés d’independència.

La presència d’en Vicent Partal en el nostre cicle de conferències és en aquest moment del tot oportuna per conèixer de viva veu el seu parer sobre la situació actual i especialment com veu el futur del nostre país a partir dels esdeveniments que estan succeint. De segur ens podrà treure de molts dels dubtes que tots tenim.

La conferència -virtual- serà el divendres 10 de febrer, a les 13.00 h de la tarda. Com sabeu totes les conferències que organitza la Sectorial de Gent Gran, estan obertes a tothom, de manera que podeu convidar als vostres amics o coneguts.

Us esperem el divendres, no hi falteu.

Sectorial Gent Gran per la Independència

Desplaça cap amunt