NI REI NI CORONA

L’Assemblea Nacional Catalana, davant la presència del rei espanyol a Barcelona convoca una concentració per “demostrar una vegada més que no és benvingut a la nostra terra!”.

Per aquest motiu la Sectorial de la Gent Gran fa una crida a participar en aquest rebuig per tot el que significa la monarquia espanyola i especialment a la opressió i repressió que ha exercit sobre els catalans.

La convocatòria és per demà dimarts 31. Es farà als voltants del Fòrum de Barcelona, sota el lema “NI REI NI CORONA, INDEPENDÈNCIA”

Per totes aquelles companyes i companys de la nostra Sectorial que hi vulguin assistir es proposa com a punt de trobada, si així ho desitgen, la cantonada de la Rambla Prim amb l’Avinguda de la Diagonal a la mateixa hora: les 15.30 h.

Us esperem, demostrem que té el rebuig de tots els catalans.

Desplaça cap amunt