EL PROCÉS NO HA ACABAT

Avui, però també ahir i segurament demà, la Sectorial de la Gent Gran demostra el seu caràcter lluitador i fundacional: obtenir la independència. Encara que els moments polítics no semblen del tot favorables, els que som membres de l’Assemblea sabem que les coses no es regalen i que cal lluitar sense solució de continuïtat per aconseguir-les.

Així avui, en un matí clar, però molt fresc i ventós, la nostra pancarta ha tornat a “presidir” l’acte de denúncia a la trobada francesa-espanyola i el vassallatge del nostre president titella Pere Aragonés. Ara a la Sectorial tenim moltes més armes, a més de la pancarta, una munió de cartells potencien el nostre discurs i opinió poden fer més extensiva quin és el nostre clam. Avui acompanyats de xiulets i d’una apreciada xocolata calenta per mantenir els ànims fent front al fred del moment. Mireu les fotografies i comprovareu que la Sectorial segueix més desperta i punyent que mai.

S’ha de dir ben alt i ben fort. La concentració ha estat un èxit. Un dia laborable, a les 9 h del matí, no és gens fàcil que més de 30.000 persones omplim des de la plaça d’Espanya fins a les fonts de Montjuïc. Molta gent gran que demostra la tenacitat que no passem pàgina per molt que algunes veus i medis oficialistes ens vulguin fer creure el contrari.

Nosaltres estem preparats pel pròxim embat i ens agradaria que vosaltres lectors d’aquest article ens acompanyeu fins a la victòria final. El procés està viu i l’hem de concloure amb la independència. No tingueu cap dubte.

Desplaça cap amunt