Parlar bé el català ara és més fàcil

No ens adonem, però en el nostre dia a dia utilitzen sense ser conscients moltes paraules que son barbarismes o incorrectes i que cal esmenar, per no deteriorar més la nostra llengua.

Per complir aquest objectiu de manera fàcil i còmoda, la Sectorial ha creat un canal a Telegram anomenat “Català sense lapsus”. En aquest canal anem publicant de manera periòdica unes píndoles amb exemples de les paraules o expressions que no són correctes i quina és la paraula correcta. En el mateix canal també publiquem  unes altres  píndoles d’autors  de la literatura catalana amb una breu sinopsi sobre la seva obra.

Ara tens un excel·lent instrument per  anar millorant el teu català quotidià i alhora enriquir el nostre vocabulari. Per accedir-hi cal tenir Telegram i cercar “Català sense lapsus” en el teu cercador. També pots accedir clicant directament aquest l’enllaç: https://t.me/senselapsus

És bo saber que cada cop que publiquem una nova píndola rebràs un missatge.  Així de fàcil tindrem un català immillorable i defensarem la llengua catalana.

Desplaça cap amunt