Fem la Independència, fem la Sobirania Fiscal

Des de la Sectorial de Gent Gran per la Independència de l’ANC, us animem a pagar la renda 2021 a l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) en comptes de fer-ho a la hisenda espanyola.

Fent-ho d’aquesta manera, els diners dels imposts dels catalans van a parar a la Generalitat i no a Madrid. És una acció per enfortir la sobirania de les institucions catalanes i exercir el nostre dret de fer amb els nostres diners una acció de país.

 La Sobirania fiscal és un simple canvi de domiciliació.  Jo pago inicialment a la Generalitat que després paguen a l’Agència Tributària espanyola, però aquest tràmit té un simbolisme de molt relleu perquè es fer palès un rebuig i alhora un advertiment a la Generalitat que recaptar tots els impostos és clau en qualsevol estat.

Per aquest motiu la Sectorial de la Gent Gran ha preparat una campanya d’informació per ajudar-te a fer el pagament de la renda a la hisenda catalana. Hem creat un espai específic a la web de la sectorial amb tota la informació que necessites on te guiarà pas a pas com fer els tràmits. A més, resulta que fer-ho és molt senzill. Això si, és per fer-ho de manera presencial, potser molt més agraït per tots nosaltres.

Tota la informació la trobaràs fent clic aquí o sobre l’imatge del menú vertical i veuràs que val la pena fer-ho. A més, com va dir l’Elisenda Paluzie “ Quan ho fas et sents molt millor”.  Així poden fer un gest polític de sobirania decisiu sense incomplir cap llei. 

Aquest any faré “Sobirania fiscal”.

Desplaça cap amunt