La conferència de l’Albano Dante Fachin ressona com un tro.

L’Albano mai defrauda en les seves xerrades perquè coneix molt bé els problemes de la situació política i alhora té una visió crítica i constructiva que li permet diagnosticar serenament el que ens està passant.

La conferència l’ha fet en un lloc poc usual, dins d’un cotxe, al seient de l’acompanyant del conductor.  Aquesta anècdota  evidencia l’activitat constant de l’Albano Dante que li permet estar en contacte amb molts grups i conèixer de primera mà les inquietuds que tenim vers la política. Per aquest motiu la conferència que podeu veure en l’enregistrament, ha anat precisament dels temes que més ens preocupen: quines alternatives tenim al comportament autonomista dels partits polítics;  desobediència activa o llista cívica com opció. El paper que juguen els mitjans de comunicació i tot un exercit de tertulians subvencionats descaradament per la mateixa Generalitat i les empreses de l’IBEX per adormir les ànsies de la gent i fer-nos creure a tots que la independència va fer un fogot i que mai serà possible. També hem parlat de com resistir i d’estar sempre actius, mantenint les xarxes de mobilització amb ànim de victòria i no de rendició perquè segur que en un moment donat sorgirà un fet que ho podrà capgirar tot.

Molts temes i moltes coses per pensar i desprès actuar. Amb una extraordinària participació dels assistents la conferència s’ha allargat molt més enllà del temps previst.  Us invitem a visionar l’enregistrament i treure les vostres pròpies conclusions. Segur que no serà un temps perdut.

Desplaça cap amunt