Conferència amb Albano Dante Fachin

La Sectorial us invita a participar a la conferencia d’aquest mes de maig amb la presencia d’Albano Dante Fachín. Segur que el coneixeu per ser l’editor dels vídeos OCTUBRE on denuncia amb tota classe de dades i raons les nombroses injustícies que el poble català pateix de l’Estat espanyol o de les grans empreses de l’IBEX.  EL rigor de les informacions l’han donat un merescut reconeixement.

Però en Dante Fachín no és una nouvingut a la política catalana. És un lluitador d’esquerres amb un sentiment nacional que l’ha enfrontat als seus antics companys de partit. Públicament en les sessions del Parlament al setembre del 1917.  És una persona que té les coses molt clares i més ara quan ja no està subjecte a cap partit polític.

Aquest pròxim 24 de maig  ales 11 hores del matí, podrem gaudir virtualment del que serà una molt interesant conferència.

Aquesta conferencia és oberta a tothom, per la qual cosa pots invitar als teus amics o coneguts. En gaudirem plenament.

A l’apartat de l’agenda de la web torbaràs l’enllaç per participar.

T’esperem,

Desplaça cap amunt