Seguiu ara la conferència d’en Joan Canadell en vídeo.

Aquest passat dilluns 4 d’abril, el diputat de Junts, en Joan Canadell va ser l’invitat a les conferències que organitza la Sectorial Gent Gran per la independència.

En Joan Canadell té una àmplia experiència en el sector de les empreses , però és un nouvingut en el món de la política i per aquest motiu el seu llenguatge encara no està contaminat en paraules inversemblants o ambigües. Va defensar l’estratègia de Junts de mantenir-se amb el govern i dels diferents projectes que afecten el territori de Catalunya com els Jocs Olímpics d’hivern o l’ampliació del Prat perquè segons va dir “el 2030 Catalunya ja serà independent i podrem demostrar al món que podem organitzar uns jocs tan exitosos com els del 92”.

Farcit a preguntes pels assistents sobre el paper de Junts i les polítiques autonomistes del govern de la Generalitat en Joan Canadell va respondre una per una d’acord amb el seu ideari i convicció.

Us invitem a visionar l’enregistrament complet de la conferència i de les respostes que en Joan Canadell efectuat a les preguntes dels assistents. L’enllaç és el següent

:

Desplaça cap amunt