Joan Canadell amb la Gent Gran

“La via àmplia no és unitat d’independentistes, és autonomisme i és el preludi d’un nou tripartit”

 La Sectorial us invita de nou a la pròxima conferència que hem organitzat per aquest mes d’abril. Ara ens acompanyarà en Joan Canadell, diputat de Junts per Catalunya al Parlament de Catalunya.

Canadell, va ser un dels fundadors del Cercle Català de Negocis (CCN) i dirigeix l’empresa Petrolis Independents, va arribar a la presidència de la Cambra a través de la candidatura ‘Eines de país’, impulsada per l’Assemblea, i posteriorment va decidir fer el pas a la política institucional.

Joan Canadell és un dels pocs polítics que no es talla a l’hora d’expressar les seves opinions, especialment al faristol del Parlament o a Twitter i sovint realitza afirmacions contundents que molesten a molts dels seus companys d’hemicicle. Ell és dels pocs diputats de Juntsque ha criticat els pactes d’ERC amb els comuns i ha dit que l’estratègia dels republicans “és autonomisme i el preludi d’un nou tripartit”;

Així serà per tots nosaltres una bona oportunitat escoltar-lo el pròxim dilluns dia 4 d’abril a les 12:30 h  i conèixer millor les interioritats del que passa al Parlament i de la política entre altres coses.

L’enllaç per assistir a la conferència el trobareu a l’apartat de l’agenda de la web de la sectorial: 

https://gentgran.assemblea.cat/esdeveniments/

Recordeu que podeu invitar als vostres amics o coneguts a participar en aquesta conferència, sols teniu que reenviar aquest correu.

Us esperem,

Desplaça cap amunt