El 131è president de la Generalitat Quim Torra ens visita.

El president Quim Torra, el 131è president de la Generalitat de Catalunya, ha confirmat la seva participació en el cicle de conferències que organitza la sectorial de la Gent Gran. Així és per tots nosaltres un motiu d’orgull poder comptar amb la seva presència i que hagi respost afirmativament a la nostra invitació.

El president Torra va ser inhabilitat el passat setembre de 2020 pel Tribunal Suprem espanyol per unanimitat ratificant la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de la inhabilitat per un any i mig.  És la primera vegada que un president de la Generalitat és inhabilitat en l’exercici del seu càrrec. Recordem que el motiu va ser desobeir l’ordre de la Justa Electoral Central (JEC) que l’instava a retirar la pancarta a favor dels presos polítics.

Va ser un  exemple més que la repressió de l’Estat espanyol no té límits ni escrúpols  i que està absolutament embogida en les seves sentències quan estan dirigides als catalans que lluitem per la llibertat de la nostra terra.

Per tot això serà un goig poder compartir vivències una llarga estona amb el nostre president. La conferència serà el pròxim dia 12 de gener a les 12 hores i serà per via telemàtica perquè tothom pugui assistir.

No podeu faltar aquesta cita amb el president Quim Torra.

Desplaça cap amunt