Les pensions i el benestar de la Gent Gran

Ha tornat al carrer o  a les sales de conferències.  Ha tornat per a dir amb  tota contundència que no tenim cap garantia de les pensions sense la independència. Estem parlant, és clar,  d’en Paco Martínez. Després de la parada obligada per la COVID-19, ha tornat aquest cop a Sabadell. Invitat per la Territorial d’aquesta ciutat i en companyia del seu company de xerrades Xavier Ludovic, vam fer una llarga exposició dels motius per les quals l’Estat espanyol és un autèntic perill per la garantia pel progrés de Catalunya i de tots els beneficis d’obtenir la independència, on les pensions i el benestar de la gent gran serien uns dels principals beneficiats.

Per aquest motiu hem considerat de molt interès publicar l’enregistrament de la conferència efectuada pel company de la sectorial Alfons Laliga.

Desplaça cap amunt