Conferència del president Quim Torra.

El president Quim Torra ha estat durant una hora compartint amb els membres de la sectorial de la Gent Gran que no s’han volgut perdre la xerrada del 131è president de la Generalitat de Catalunya.

L’assistència ha ultrapassat la capacitat de la sala de la reunió per la qual cosa molta gent ha quedat sense poder entrar. Igualment, moltes de les preguntes s’han quedat sense poder formular-les per la manca de temps.

El President s’ha referit a les seves experiències al capdavant del govern de la Generalitat i de les greus limitacions que constantment imposa l’Estat espanyol, que impedeixin tenir una governabilitat activa i puntera per afrontar amb anticipació i solucions esdeveniments com la pandèmia de la COVID-19.

Amb un llenguatge clar i sense embuts com és habitual amb ell, també s’ha referit a més aspectes de la política actual que caldria reformar per esdevenir Catalunya en una societat lliure, moderna i democràtica.

Per tots i totes que no heu pogut estar presents a la conferència, podeu veure la videoconferència enregistrada.

Desplaça cap amunt