TROBADA AMB LA 3ª JOVENTUT a TARRAGONA

El pròxim 14 de desembre, la Sectorial de Gent Gran ha estat invitada a participar  en la concentració que cada dimarts a 2/4 d’11 al Balcó del Mediterrani amb una intervenció del nostre coordinador Josep Maria de Fàbregues.

La 3a Joventut va néixer el 2018, després del referèndum de l’1-O, en una reunió d’un centenar de persones plenes d’entusiasme, a la planta inferior del local de l’ANC a Tarragona.  Setmana rere setmana es manifesta ferma i pacífica a la ciutat a favor de la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats, pels 3.000 represàlies de la causa independentista i pel dret a l’autodeterminació.

La 3a Joventut tarragonina, nascuda a redós del moviment d’Avis i Àvies de Reus per la Llibertat, que van ser els pioners, té, però, característiques pròpies: mira més enllà i lluita per la República. “Hem de pensar quin país volem quan el tinguem lliure”, diu Lluís Jové, exdirector de la Casa de Sant Josep i professor de secundària, un dels membres de la coordinadora.

A la concentració de cada setmana, ara al Balcó del Mediterrani o a la coca pròxima de la Rambla, inclouen la intervenció d’una persona provinent d’un sector de la societat que parla d’un tema d’actualitat diferent del que els uneix, i queenriqueix culturalment la trobada. Hi han intervingut prop de 150 persones.

Ara per l’aquest 14 de desembre ha estat invitada la nostra sectorial per ser una de les entitats referents de la gent gran que lluita per la defensa dels nostres drets d’autodeterminació. Representa un gran orgull i alhora un compromís compartir  amb els companys de la 3a Joventut aquesta jornada. Està previst que després de les intervencions i manifestació, pels que vulguin quedar-se hi haurà un dinar i posterior col·loqui per parlar dels punts en comú que tenim les dues entitats.

Us invitem a tots a participar en aquesta jornada tan rellevant i demostrar la nostra solidaritat amb les reivindicacions compartides amb la 3ª Joventut per la República.

Desplaça cap amunt