La sectorial amb els veïns de Sants contra la repressió i per la independència.

Ahir , com cada dilluns des de fa molts mesos,  nombrosos veïns del barri de Sants van tornar a fer la manifestació per la carretera de Sant reclamant el final de la repressió i demanant la independència d’una vegada per totes.  La novetat a la jornada d’ahir era que qui encapçalava la manifestació era una nombrosa representació de membres de la nostra Sectorial.  Era el resultat de la invitació cursada per l’AT de Sants-Montjuïc, una de les assemblees més actives de la ciutat de Barcelona.

Per tots els assistents de la Sectorial va ser un autèntic orgull poder compartir amb els nostres companys de Sants, una lluita compartida i trepitjar el carrer que és lloc on obtindrem la victòria que tots anhelem.  Al finalitzar l’acte, el nostre coordinador Josep Maria de Fàbregues va ser la persona encarregada de fer un llarg i emotiu parlament a tots els concentrats.  La gent gran i moltes persones més en aquest dia els veïns de Sants, com d’altres barris i pobles,  seguirem sortint cada dia o setmanalment per defensar els nostres drets i per demostrar que no ens rendirem mai davant dels constants atacs del govern espanyol. Hem de complir el mandat de l’1 d’octubre i aquest és el nostre coratge i com va en Josep Maria “segur que ens en sortirem”.

Desplaça cap amunt