Un gran èxit de la Gent Gran

Hi havia molta incertesa sobre l’assistència a la manifestació. El clima polític actual portava al desencís i quedar-se a casa i passar de tot. També la pandèmia no ha finalitzat i molta gent prioritza la salut, com ha de ser, especialment amb la gent gran. Per tot això, la convocatòria era un risc i no hi havia grisos; o blanc o negre.

El resultat que ja tots coneixem ha sigut extraordinari, xifres a part, la resposta ha sigut contundent i la base de l’èxit ha sigut la determinació de tots els socis i sòcies que formem part de l’Assemblea a tornar al carrer. Des del primer dia no hem dubtat en cap moment de la necessitat de dir clar i fort el nostre clam i que tots i totes hem encoratjat els nostres amics o familiars a participar d’una manera o altra, perquè el suport pot ser de moltes maneres.

A la manifestació hi havia moltes famílies, molt de jovent i com sempre molta gent gran. Segurament el fet que feia dos anys des de l’última manifestació i que la COVID-19 encara està present han fet quedar-se a casa a gent que teníem moltes ganes d’anar, per la qual cosa si en el futur cal repetir una resposta als polítics des del carrer, la xifra d’assistència serà molt superior i similar a les manifestacions més històriques.

El poble de Catalunya a tornar a estar fart dels enganys de Madrid, volem el retorn dels exiliats i la finalització de la repressió i podem dir que aquest 11-S ha sacsejat el moment polític previ a la taula del diàleg. Hem tornat a perdre la por als carrers, la nostra millor arma

Desplaça cap amunt