Aquest 11 de setembre, tornem al carrer

Com cada any, tornem a estar davant d’una data clau del calendari, l’11 de setembre, la diada. Per tots els que som socis i sòcies de l’Assemblea Nacional Catalana, aquesta jornada té un caràcter especial. Segurament és el dia més importat de l’any, ja que totes les mirades polítiques i mediàtiques estaran sobre nosaltres. Ja podem fer cada setmana o cada dia, actes en contra de la repressió, per la tornada dels exiliats, o altres actes de caràcter pro-independència, que sembla per uns pocs, però molt poderosos que sols existeix l’ANC el dia de l’11-S.

Per això, ara que la pandèmia sembla que està sota control gràcies a les vacunacions massives, tots nosaltres hem de fer un esforç i sortir al carrer, sempre amb totes les precaucions que calguin: mascareta, una o doble, gel, distàncies, a fi de complir les garanties de salut públiques. Hi ha molt motius per tornar al carrer.

Tenim un 52% de majoria en el Parlament i ningú ho diria. Sols existeix una orientació política cap a l’administració efectiva del país i l’embat democràtic per conquerir l’autodeterminació ha quedat al calaix de la taula de negociació, que tothom sap és una enganyifa més de l’ensarronador Pedro Sánchez. Com pot haver negociacions, si encara tenim exiliats i entre ells el nostre MHP Carles Puigdemont, es pregunta molta gent?

Per aquests motius, hem de tornar al carrer en aquesta data tan concreta i dir ben clar i ben fort als polítics de “Barcelona” i als polítics de “Madrid”, que no volem engrunes sinó el pa sencer, que nosaltres som els forners i no invitats. La sectorial Gent Gran per la Independència tindrà un punt de trobada per anar a la manifestació que estarà a l’antic edifici de “la Caixa” a la cantonada de Via Laietana –carrer Jonqueres.

Us esperem. Veniu amb la família o amics, amb totes les proteccions necessàries, però veniu. Si per altres raons, no ho podeu fer, si us plau passeu el missatge als vostres coneguts o familiars que si poden venir.

Visca Catalunya Independent.

Desplaça cap amunt