La xarxa de suport per a les inscripcions al Consell per la República

Tal i com anunciàvem el passat mes de maig, la nostra sectorial ha posat en marxa la xarxa de suport per a les inscripcions al Consell per la República, tot celebrant el dia 14 de setembre la primera sessió virtual de treball amb les voluntàries i voluntaris adherits, tot comptant amb la presència del Conseller Toni Comin, Vicepresident del Consell i Eurodiputat, que celebrà la iniciativa alhora que ens encoratjà a perseverar en l’enfortiment del Consell ja que és un dels instruments que ens ha de dur a la independència del país.

Posteriorment, el passat dia 22 de setembre es va fer la primera tramesa de correus electrònics a les primeres Assemblees Territorials de l’ANC i Consells Locals per la República donant a conèixer la xarxa i el seus objectius i demanant la seva col·laboració, com a entitats arrelades al territori, en la detecció de possibles destinataris del servei.

Així mateix, s’està preparant la primera activitat sobre el terreny que s’espera poder dur a terme a finals d’aquest mes d’octubre.

Recordem que la xarxa està formada per persones voluntàries de la sectorial i que te com a objectiu oferir ajuda per a formalitzar la inscripció al Consell a qui ho desitgi, mitjançant el desplaçament de petits equips, dotats dels mitjans tecnològics necessaris, allà on siguem requerits.

Desplaça cap amunt