Ens necessiten.

L’Estat espanyol  no s’atura en la repressió contra el poble de Catalunya. Amb accions miserables i venjatives molt arrelades en la cultura castellana  i tenim una impunitat absoluta, tornen a buscar la ruïna personal contra qui lluiten en primera fila política per la independència. Per fer front aquests atacs, l’ANC I OMNIUM van crear la Caixa de Solidaritat que permet fer front a les despeses jurídiques i /o responsabilitats econòmiques que reben persones físiques a conseqüència d’actuacions emmarcades en el procés cap a la independència per participar d’accions cíviques, pacífiques, no-violentes i democràtiques. Aquestes actuacions han de respondre a iniciatives d’entitats i/o partits sobiranistes o bé per seguir el mandat de les urnes i els acords del Parlament de Catalunya i el Govern de la Generalitat en favor del procés independentista.

Ara, un cop hem de donar resposta I la Sectorial de la Gent Gran, et demanem donar suport econòmic per aquest nou embat. Ens necessiten, no els hi podem fallar.

Sectorial Gent Gran

Desplaça cap amunt