POSTALS PER LA LLIBERTAT

Sols les persones que han estat tancades en una presó de manera injusta saben el patiment que provoca la privació forçada de la llibertat.

Després de més de  tres anys i cinc mesos, el govern espanyol amb la complicitat del tribunal Suprem segueix mantenint empresonats amb la prohibició de gaudir del 3r grau, davant de l’estupor  de la justícia europea i d’entitats internacionals dels drets humans.

L’explicació és fàcilment entenedora, el govern espanyol vol escarnir absolutament al moviment de l’1-0 i ho apliquen amb tota la revenja, l’abús, l’arbitrarietat, la represàlia, l’escarnir, la iniquitat, i a l’ultratge als drets democràtics més essencials del poble català.

Nosaltres sortim al carrer contra la repressió, fem actes de protesta, posen llaços i pancartes, ens organitzen en Taques d’Oli o en Àvies i avis i en moltes activitats més per evitar que aquests fets no es cronifiquin com una normalitat, el que és  una situació anòmala en qualsevol país democràtic.

Ells i elles coneixen tots aquests actes, però creiem que cal fer un gest més directe i fer-los arribar el nostre escalf solidari. Per això us demanen una cosa ben senzilla i efectiva que segur els hi provocarà un somriure i una il·lusió. Aquest gest és enviar una postal, la postal de la llibertat. Una postal del teu poble o barri, amb una frase solidària o una estrofa d’un poema o el que vulgueu i signant  la postal amb el vostre nom i sobretot afegint Gent Gran per la Independència, el nom de la Sectorial.  Estem segurs que ho agrairan i reconeixeran  que la gent gran de l’Assemblea comparteix la seva injustícia d’una manera molt propera.

Atenció un punt important, perquè rebin la nostra postal, els centres penitenciaris obliguen a posar l’adreça del remitent, per tant és important no oblidar-se de fer-ho.

Les adreces per enviar les postals són els següents:

Carme Forcadell Lluís; Centre Penitenciari Dones de Barcelona. c/ Doctor Trueta, 84  08005 (Barcelona)

Dolors Bassa Coll; Centre Penitenciari Puig de les Basses. Raval Disseminat, 53  17600 Figueres (Alt Empordà)

Jordi Cuixart, Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Josep Rull, Jordi Sánchez, i Jordi Turull;

Centre Penitenciari Lledoners – Mòdul 2.  Ctra. C-55, km 37. 08250 Sant Joan de Vilatorrada (Bages)

També pels exiliats: MHP Carles Puigdemont, Toni Comin, Clara Ponsatí i Lluís Puig,  ho podem enviar a la Casa de la República. Avenue de l’Avocat, 40, 1410 Waterloo  (Bèlgica).

A la imatge podeu veure un exemple de com es distribueix  les dades de la postal.  Endavant, ells i elles ho estan esperant, no els podem fallar.

Nota: Queda més gent represaliada com la Marta Rovira, l’Anna Gabriel o en Valtònyc, però no disposem d’unes adreces segures per fer arribar les nostres postals  solidàries. També cal fer esment que els represaliats són ja més de 3.000 persones, tots ells pateixen amb seguretat l’angoixa d’aquesta injustícia.

Desplaça cap amunt