SOM EL 52%. CULMINAR LA INDEPENDÈNCIA.

El 14 de febrer passat vam assolir una fita històrica: el 52% dels vots directes a partits independentistes en unes eleccions al Parlament de Catalunya. Malgrat la pandèmia, la repressió i el desànim, vam tornar a demostrar que no defallim i continuem lluitant. El poble ha complert; ara li toca als electes actuar en justa correspondència amb la voluntat de la ciutadania expressada a les urnes.

L’hora és greu, i necessitem un govern de concentració que avanci cap a la independència i abordi la urgència social i nacional en què es troba el país. Per aquest motiu, demanem a Esquerra Republicana, Junts i CUP-Guanyem que actuïn amb sentit d’estat i treballin per conformar un executiu independentista fort que es construeixi sobre una nova base, la base que dona la confiança i el compromís amb un objectiu comú.

Només un govern de concentració nacional permetrà fer front als continus atacs de l’Estat espanyol en tots els fronts: judicial, polític, financer i de retallada de drets civils i socials. Som conscients que les estratègies per assolir la independència són diferents. Tanmateix, l’objectiu és comú i, per tant, cal que les tres candidatures independentistes cerquin els consensos necessaris i avantposin els interessos de país als de partit.

Necessitem un govern que ens permeti créixer i desenvolupar-nos com a un país modern i responsable amb la seva ciutadania, que doni resposta als reptes socials urgents que tenim i que faci accions concretes que ens permetin culminar el procés d’independència al més aviat possible.

Aprofitem l’oportunitat històrica de la majoria reforçada que ens ha donat el poble de Catalunya i avancem cap a una Catalunya independent.

Desplaça cap amunt