Ara tu tens la paraula

Tots tenim el cap que ens bull. Cada dia passen coses inimaginables fa uns anys i que en conjunt ens fan pensar molt. També a les reunions amb els companys i companyes parlem i compartim les idees i els fets polítics que ens envolten i així anem formant la nostra pròpia opinió.  Però també a cops, els jubilats i jubilades ens agradaria poder manifestar-ho i que moltes persones més, s’assabentessin del que creiem o pensem.

Doncs ara, fer-ho és ben fàcil perquè a la web de la Sectorial tenim uns espais de participació  per debatre, expressar, discutir, intercanviar opinions, exposar, discrepar i departir tot el que vulguem.

Tenim l’espai anomenat Forum, on ara estan oberts tres debats diferents: pensions, les residències i la incidència política de la pandèmia.  Tots i totes podem discrepar i dir la nostra de les opinions exposades dels nostres companys i així enriquir i especialment compartir aquests continguts.

També tenim l’espai  de Participació, on hem obert un nou espai anomenat –Debats– per publicar tots els articles que ens envieu. Ara ho tenim a mà,  i podem donar a conèixer el que més ens preocupa i el que especialment volem compartir.  Volem que tothom escrigui i no cal ser ni escriptor ni erudit.

Per fer-ho, sols cal enviar l’escrit a jubilats.assemblea@gmail.com

T’esperem i ho esperem. Ara tu tens la paraula.

Desplaça cap amunt