Les Sectorials al cor del nou Secretariat Nacional

Gràcies als vots de molts companys i companyes, el nou Secretariat Nacional té importants canvis positius per tots nosaltres.

Ja tenim 5 secretaris nacionals de ple dret que representaran a tots els membres de les més de 40 Sectorials i al voltant del 29% de tots els socis de l’Assemblea.  La seva presència en els debats del secretariat no seran a títol personal. El compromís adquirit és voler ser la representació de tot el bloc de les Sectorials.

Ha sigut un èxit rotund de participació en les eleccions, ja que era la primera vegada que  votàvem representants de Sectorials i el resultat confirma que la proposta era necessària. Només cal observar la mitjana de vot per candidat escollit que en els membres de les Sectorials ha estat de 886 vots i en canvi el resultat de les territorials ha estat de 249 vots, tres vegades més. Cal destacar el resultat de l’Àngels Pujol que va aconseguir 1.578 vots, superant inclòs alguns membres escollits que es presentaven pel bloc Nacional.

A partir d’ara les Sectorials tindran veu pròpia a les comissions i podran aportar tot el seu coneixement i experiència a les propostes que s’elaborin a les comissions i d’igual manera les iniciatives que sorgeixen de les Sectorials tindran una millor representació a les taules de treball més dinàmiques de l’Assemblea.

Desplaça cap amunt