Acte de publicitat de les candidatures de sectorials

El debat de les Sectorials

Aquest matí pel canal de You Tube de l’Assemblea s’ha celebrat el debat electoral entre els candidats i les candidates que es presenten en el nou Secretariat Nacional en la representació directa.

Aquesta gran fita ha sigut possible gràcies a l’esforç d’un grup de treball de companys de les Sectorials que van proposar una modificació dels estatuts per tenir una representació directa en el Secretariat Nacional i que va ser aprovada per àmplia majoria a l’AGO d’enguany.

Aquesta aprovació és el reconeixement del treball i de les accions fetes. Les Sectorials estan incrementat l’independentisme amb els èxits de la cambra de comerç, les eines de país, els Col·legis Professionals, les Universitats o a les Administracions locals entre d’altres. Igualment les Sectorials estem en àmbits claus de la societat i implementats en tot el territori.

Tot el debat d’avui ha estat centrat a donar a conèixer les intencions i les propostes a fer en el cas de sortir elegit. Ha estat interessant sentir les propostes dels companys que volen posar en valor les capacitats i les oportunitats de treballar directament des del Secretariat Nacional i alhora poder fer actuacions conjuntament amb la resta de les Assemblees de Base. No es tracta d’escollir sols a una persona, sinó als representants que recollim millor el paper de totes les Sectorials en conjunt. Igual com Jubilats ha tingut un gran suport d’Economistes en les nostres conferències sobre les Pensions, ara es tracta d’aglutinar totes les capacitats de tots els sectors professionals al servei de la Independència però des del centre de les decisions.

Per tots aquests motius, ara és el moment d’escollir i votar les companyes i els companys que ens representaran millor en el nou Secretariat Nacional.

Desplaça cap amunt