La Sectorial amb la Taca d’Oli de Vic

“Amb la certesa que la tercera edat ara és més jove, té el cap claríssim i és el motor que mou arreu les coses i també el procés”. D’aquesta manera definia el rector de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE), en Jordi Casassas, el moviment d’àvies i avis de la plaça de Vic per la llibertat,

I és que plogui, nevi o caigui un sol de justícia, les àvies i avis no tenen aturador. Cada dimarts de 10 a 10.30 hores des de fa un any i mig, donen la volta a la Plaça de Vic. Tot s’inicia de la mà de la seva fundadora, la Dolors Bruguera, i amb el suport de l’Assemblea. Una acció setmanal que caben totes i tots, reclamant la llibertat i perquè volen un país millor pels nostres fills/es i nets/es.

Són àvies i avis fàcils d’identificar per l’emblema realitzat per la ninotaire Pilarín Bayés que també forma part del moviment vigatà.

Per totes aquestes raons i de la mà dels nostres socis Jaume Moreno i Jordi Sans, vigatans de pro, un bon grup de membres de la Sectorial fa efectuar una visita solidaria el passat 10 de març. Va ser un dia molt complert perquè a més de participar en la manifestació del matí, desprès vam tenir ocasió de realitzar una visita cultural, la reunió de la pròpia Sectorial i finalment acabar entre tots amb un dinar de germanor. Una gran jornada que ens va deixar el desig de tornar-la a repetir.

@tacadolivic

Desplaça cap amunt