Per fi a Perpinyà

Molts dies d’espera, nervis pel trajecte, molta por als possibles entrebancs a la frontera i finalment l’arribada a la Catalunya Nord. Una resposta massiva per donar la benvinguda a la terra Catalana  al nostre MH President Carles Puigdemont,  i als eurodiputats  Clara Ponsatí i Toni Comín.  Una gran victòria de l’estratègia de l’exili i una ferma defensa al dret a ser lliures i decidir el nostra futur sense condicionaments. Un matí curt de temps per les emocions i les intenses vivències viscudes i compartides amb mils de mils.  Un cop més els nostres jubilats i jubilades arribats des de tots els punts de Catalunya  hem donat resposta i exemple. Un cop més i sense defallir farem les que siguin necessàries.  Ens estimen la nostra terra, els nostres herois i la llibertat de la nostra nació.

Desplaça cap amunt