Les Sectorials al Secretariat Nacional

La importància de les Assemblees  Sectorials a l’Assemblea està fora de tot dubte.  Actualment ja arriba als 30% del total de socis.   Sanitat, Educació, Dones, Jubilats, Economistes, Bombers, psicòlegs, Juristes, Informàtics, Administració, i molts més altres sectors, formen un gran nombre de professionals que ajuden a conquerir estructures de país, llocs claus per recolzar  amb fermesa un nou 1-O.  La prova la tenim en la creació de les Eines de país, les eleccions a la Cambra de Comerç, l’increment de delegats de la Intersindical-CSC, ara ja majoritària en molts àmbits.  És per tot això que les Sectorials reclamem una representació al Secretariat Nacional, com ara tenen les Assemblees Territorials, les Exteriors  i els Joves, ja que tenim els mateixos drets i deures però sense veu ni vot.

Considerem que la representació de les Sectorials hauria de ser l’equivalent  al que aquestes aporten a l’ANC i al que podem aportar en el futur, per poder fer sentir la nostra veu, participar als projectes i grups de treball i establir i consolidar sinergies.  Som útils, necessaris i ho volem compartir amb tots els socis de l’Assemblea.  Per això esperem que a la propera AGO, els socis aprovin de manera majoritària la nostra representació al Secretariat Nacional.

Desplaça cap amunt