JA HI SOM

Ja hi som, el nostre Parlament i el nostre Govern ja han desconnectat, per segona vegada, la primera fou el dia de l’aprovació de la llei del Referèndum I aquesta matinada ho han fet aprovant la Llei de la Desconnexió amb el títol :

LLEI DE TRANSITORIETAT JURIDICA I FUNDACIONAL.

I aquesta segona llei l’han aprovat estant al corrent de totes les amenaces rebudes des de Madrid a més de mil persones amb càrrecs públics al Govern, a la Mesa, als Alcaldes i Funcionaris, amenaces des de la fiscalia espanyola, el govern d’espanya (amb e petita), els jutges, el constitucional, el tribunal superior de Catalunya etc. etc. Amenaces també pels qui els més de 16.000 voluntaris que ens hem apuntat per col·laborar en que el referèndum arribi a bon port i els que s’apuntaran en els propers dies. Tots estem o estarem amenaçats.

I sabeu què?, doncs que penso que el Poble, tots Nosaltres, els qui hem treballat durant els darrers anys des de les diverses associacions cíviques: OMNIUM – CERCLE CATALA DE NEGOCIS – SOBIRANIA I PROGRÉS – SOBIRANIA I JUSTÍCIA – L’ANC I d’altres que ara mateix no recordo, hem de desconnectar TAMBÉ com ho han fet els nostres representants sabent que tindrien problemes amb la in-justícia espanyola.

I això com es fa?. Doncs en la meva opinió, hem de desconnectar , deixant de mirar les noticies que venen d’Espanya encara que les ensenyi TV3 amb les seves entrevistes als líders dels partits anticatalans , i ja sabeu qui vull dir, les teles-porqueria espanyoles que ho son TOTES, els diaris-porqueria espanyols als que hi hem d’afegir la vanguardieta i el periodicucho. Si no ho fem així ens agafarà un mal lleig com deia ma mare.

Oi que quan anàvem a les manis del 11-S i altres concentracions, les que siguin que hem anat, conferencies, xerrades, marxes de torxes, etc., oi que en aquells moments només pensàvem en un cosa?, en el país, en la felicitat que dona l’esperança que tots teníem i tenim d’assolir el nostre propi Estat i no teníem por?

Doncs això, ara toca estar tot el sant dia només llegint els Nostres Diaris, i escoltant la Nostra Música preferida, anant al cine , el teatre, el circ, treballant els qui treballen, i els qui no, omplint el temps amb coses que ens agraden i ens donen plaers (de tots tipus si pot ser).

No tinguem converses al voltant de: heu vist o llegit aquest diari o aquesta tele que diuen de nosaltres, del país, del referèndum etc., . Les converses han de ser agradables, alegres, felices, mireu el darrer vídeo de la CUP, es molt alliçonador :

http://www.vilaweb.cat/noticies/mambo-el-video-de-la-cup-que-acomiada-al-proces-i-encara-amb-optimisme-el-referendum/

Ja l’heu vist el vídeo oi? Ara ja sabem on és Itaca, doncs això, ara a arromangar-se, omplir els carrers el proper 11-S , protegir el Parlament en massa si així ens ho demanen l’ANC i Omnium etc. i finalment anar a votar el 1-O. I si podeu apunteu-vos com a voluntaris, millor. Aquesta matinada el nostre President ha dit que érem 16.000, espero que ara a l’hora que escric això, 2/4 d’onze del mati del divendres 8 de Setembre del 2017, siguem molts més. Recordem que pel 9-N, fórem 40.000 els voluntaris, i ara que va de debò no ho superarem?, hem d’arribar a les 100.000 peticions de voluntariat i deixar que el Govern ens assigni el lloc que cregui més adient per cadascun de nosaltres.

Aquí teniu la web per apuntar-vos:

https://connectat.voluntariat.gencat.cat/referendum2017

I de pas un altre web per donar suport als nostres Parlamentaris que han convocat el referèndum

https://joconvoco.cat

Pere Gabarra
Sectorial dels Jubilats ANC
8 de Setembre de 2017

Desplaça cap amunt