NO TENIM POR

Tranquils, tot va segons el previst. Al Parlament es presenten les lleis del Referèndum i la de Transitorietat jurídica l’oposició declama el seu paper amb èmfasi (“que dolents que són: pretenen que la majoria imposi els seus criteris, en comptes dels de la minoria, que som nosaltres”); les Lleis s’aproven, com és natural (a tot arreu s’aprova el que obté més vots); el Gobierno s’enfada, amenaça amb disparar contra tot el que es mogui… En fi, res de nou. El previst.

I ara recomençarà amb més força encara la CAMPANYA DE LA POR. El Gobierno, ajudat pels lacais de la Justícia Independent, diu que perseguirà tot el que faci pudor de referèndum perquè votar no és democràtic i perquè la indisoluble unidad de la patria, etc. etc.

Ull, no caiguem a la trampa¡. Mantinguem-nos units i fidels a la nostra manera de pensar. No hem arribat fins aquí perquè ara ens atemoreixi un llop, QUE TÉ MÉS POR QUE NOSALTRES. El nostre Procés – i la nostra Força – s’ha recolzat en ser molts i en seguir el camí traçat prescindint del que ells diguessin. Continuem així.

Tenim la sort de tenir al capdavant uns líders valents, decidits i amb les idees clares. El nostre paper ara és seguir-los, recolzar-los, ajudar-los i fer-los costat. Doncs, som-hi !

LA DIADA

Som un poble excepcional. No solament som capaços de reunir centenars de milers de persones, pacíficament, civilitzadament, sinó que som capaços de mantenir-ho durant anys. Allò de que “baixa el suflé” se’ls ha convertit en un desig o una obsessió, però mai en una realitat.

I aquest any més.  Aquest any la nostra presència ha de ser més multitudinària que mai. Serà la nostra resposta als xiscles del llop espantat. Aquest any, ens hem de superar. Oblidem les nostres xacres, oblidem-nos de si ens cansem o de si farà calor. Demanem als nostres parents que ens hi acompanyin i convencem als nostres amics per a que vinguin. Sumem, sumem gent. Recordem que la NOSTRA ÚNICA FORÇA DAVANT EL PODER DE L’ESTAT SOM LA GENT.

No us quedeu a casa !!!

SOLIDARITAT CONTRA LES AGRESSIONS DE L’ESTAT

 Hi ha gent que PER NOSALTRES s’ha jugat i s’està jugant la presó, el seu patrimoni i els dels seus fills. Nosaltres no els podem deixar sols. No podem perquè també estan defensant la nostra llibertat, el nostre benestar i el dels nostres fills. Ara ja són bastants. Possiblement en seran més. Ens toca a tots – és una obligació – ajudar-los i demostrar-los que no estan sols.

Cal fer una Caixa de resistència.

Per fer donatius aneu a la web de l’ANC a l’apartat de Solidaritat

https://caixadesolidaritat.cat/

I demostrem a les Espanyes que en solidaritat no ens guanya ningú.

 BONA DIADA !!!!

Josep Mª de Fàbregues-Boixar – Coordinador de la Sectorial de Jubilats – Gent gran

1 comentari a “NO TENIM POR”

Deixa el teu comentari

Desplaça cap amunt