Visita a la Barcelona romana de la mà de l’Albert Gelabert

Aquest passat dimecres 8 de novembre, un ampli grup de membres de la Sectorial ha retornat a efectuar les visites culturals a indrets històrics a la ciutat de Barcelona sempre de la mà del nostre soci Albert Gelabert, un rigorós especialista de la història de Barcelona.

El protagonista principal d’aquest esperat retorn ha estat la Barcelona romana, anomenada Bàrcino. Un període històric que va fonamentar el naixement de la ciutat (anys 15 i 13 aC) i de la qual en fem gala molt sovint la gent que viu a la ciutat. A més a més, tenim la gran sort de poder gaudir de les seves restes com a parts de les muralles, columnes i altres estructures històriques.

El grup va gaudir de les profundes explicacions de l’Albert sobre molts detalls, que et descobreixen secrets bastant desconeguts. Això dona peu que ja no estiguis indiferent quan en una altra ocasió passes pel davant d’una resta romana.

La visita va deixar un bon gust de boca a tots els assistents i amb ganes de tornar a repetir l’experiència per a conèixer millor la història de la ciutat de Barcelona.

Desplaça cap amunt