Nova protesta de la Gent Gran contra l’espoli espanyol

Aquest passat divendres la Sectorial Gent Gran i la Territorial de Mataró  de nou ham protestat a l’estació de Rodalies de Mataró per denunciar l’espoli de l’Estat espanyol que afecta el servei de Rodalies. De nou s’ha escollit aquesta ciutat per tenir les línies R1 i RG1 les quals estan constantment afectades pels temporals i altres avaries que succeeixen al Maresme. És el tercer cop que la Gent Gran vol posar en evidència com l’espoli fiscal -calculat en quasi 22.000 M€ anuals- impedeix efectuar les millores necessàries per donar un servei de qualitat en els serveis de Rodalies que utilitzen milers de catalans diàriament.

Amb l’eslògan de  “L’espoli espanyol resta” i d’altres cartells que denunciaven les greus incidències i mancances que afecten constantment el funcionament de la xarxa de Rodalies i el que representaria la seva solució amb dies sense espoli. Segons manifestava una portaveu “Si els catalans tinguéssim la consciència del dany que ens ocasiona l’espoli econòmic, la independència  seria qüestió de minuts”.

Com s’ha fet en anteriors ocasions, la manifestació ha transcorregut en absolut silenci i sense alterar en cap moment el funcionament normal de trens i viatgers.  Aquesta nova acció és una continuació d’anteriors accions efectuades el dia 15 i  el dia 26 de setembre davant d’estacions de Rodalies.

#lespoliespanyolresta

Desplaça cap amunt