Conferència d’en JORDI PESARRODONA amb la Gent Gran

Ahir tarda, en Jordi Pesarrodona vicepresident de l’Assemblea va compartir amb els socis i sòcies de la Sectorial, una més que interessant conferència, en el cicle de trobades que organitza la Sectorial amb personalitats de l’àmbit de la política.

En Jordi Pesarrodona amb el seu llenguatge clar i directa en va centrar a donar resposta a totes les preguntes dels assistents i especialment a les referents a les accions que està duent l’ANC i de la proposta de la llista cívica, així  com sobre quins han de ser els pròxims passos per aconseguir la independència.

Una conferència amb una de les persones que està dirigint l’entitat que lidera l’independentisme i que és imprescindible veure- la conferència per entendre la situació actual.

Us invitem a visionar l’enregistrament de la conferència tot seguit.

Desplaça cap amunt