Aquest dissabte, un altra victòria.

Tornem a estar a punt de commemorar la victòria del referèndum del primer d’octubre de 2017. No és una data qualsevol, és un dia que tots nosaltres fam fer història, de la que s’escriu en els llibres, i vam fer un tomb a una situació política que semblava impossible de canviar. 

Nosaltres vam demostrar que el desig de l’autodeterminació era possible i malgrat totes les circumstàncies, tu, jo, elles, ells, vosaltres, NOSALTRES vam guanyar el nostre dret a ser independents de l’Estat espanyol.

Els fets posteriors, tristos i grisos, ens vam recordar que calia alguna cosa més per derrotar a l’Estat espanyol, però el camí està indicat i hem de seguir i seguir fins a arribar a la nostra meta: la independència i autodeterminació de Catalunya.

Aquest any, commemoren el cinquè aniversari i ja lliures de la pandèmia, hem de tornar a sortir al carrer com aquell dia que tots recordem amb extraordinària emoció.  Si a la Diada va ser un èxit brutal, ara ho hem de repetir i rematar. Com diu el nostre coordinador de la Sectorial, en Josep Maria de Fàbregues “Si aquesta mani fallés, anul·laria l’èxit de la Diada”.

El dissabte 1 d’octubre, tampoc fallarem. Participem en els actes dels nostres pobles i viles i si podeu venir a l’acte central a Barcelona millor. És del tot necessari que els partits polítics del 52% ens escoltin i facin els passos que els hi estem exigint.

El dissabte donarem una altra lliçó de resistència i afirmació.

Ens trobem a l’Arc de Triomf davant de la porta del Palau de Justícia, a les 16:30 h i veniu amb la família o amics, tothom és benvingut. La pancarta de la Sectorial és el punt de trobada.

Desplaça cap amunt