ULTIMÀTUM DE LA GENT GRAN

Ahir a la Diada, la Gent Gran de la Sectorial i una gran multitud de gent gran de tot Catalunya, van fer un clam, un ultimàtum, al govern per exigir el compliment del mandat de les últimes eleccions. Exigim que el 52% de diputats dels partits independentistes facin accions evidents i notòries vers la independència i a la consecució de la República Catalana.

La dignitat d’un poble lliure no pot estar segrestada per un autonomisme dels partits que es declaren independentistes. Aquest govern, aquest parlament i els diputats al “Congreso de Madrid” tenen un altíssima responsabilitat, però el seu comportament no és correspon amb les exigències de tots nosaltres, el poble que és el subjecte sobirà. Així, prou de romanços, hi ha molta feina a fer. Per això cal fer un ULTIMATUM al govern: “Feu la independència o convoqueu eleccions” com va dir ahir la presidenta de l’Assemblea.

Desplaça cap amunt