La nova presidenta Dolors Feliu amb la Gent Gran

Ahir tarda, a una hora molt poc usual per les conferències que organitza la Sectorial, la nova presidenta de l’Assemblea Dolors Feliu va compartir amb tots nosaltres moltes de les qüestions i dubtes que tenim envers els plans de futur de l’ANC.  La conferència va durar més d’una hora i ens va permetre conèixer-la en primera persona.  La Dolors amb la seva actitud serena i tranquil·la, – és de les persones que poden enunciar un acte d’extrema gravetat i no altera el seu to de veu-, segurament per la seva llarga experiència judicial que l’han educat en el comportament de les seves presentacions públiques

Com a nova presidenta va demostrar un gran coneixement de les activitats de la Sectorial, i en especial de les persones més destacades, la qual cosa és d’agrair i va prometre resoldre alguns dels temes pendents que tenim des de fa bastant temps.

Va respondre a totes les preguntes com havia promès, repassant un ampli espectre de plantejaments de present i de futur i deixant la porta oberta a moltes opcions d’acció política. En resum una conferència imprescindible per tots els socis i sòcies de la Sectorial.

Per tots aquest motiu, us invitem a visionar l’enregistrament de la conferència tot seguit.

Desplaça cap amunt