Videoconferència amb Dolors Feliu, Presidenta de l’ANC

La nova presidenta de l’Assemblea Dolors Feliu, estarà en un debat obert -a cara descoberta- amb tots els membres de la Sectorial Gent Gran a la conferència -virtual- que la Sectorial organitza per aquest mes de juny.. Una gran oportunitat de poder compartir amb ella els nous reptes de l’Assemblea.

Aquesta nova etapa és decisiva per tot el moviment independentista per aconseguir la finalització del projecte per la independència. Nosaltres tenim el Full de Ruta, un pla aprovat per tots i totes per fer efectiva la independència i que Catalunya s’esdevingui un Estat independent. El context polític està més que mai en contra nostra per la deriva autonomista d’alguns dels partits del 52%, segueix la repressió de l’Estat espanyol, i tot just estem superant la pitjor pandèmia dels darrers segles.

És normal tenir molts dubtes i que hi hagi molts interrogants. Per tot això, tenim una excel·lent oportunitat de compartir-los amb la Dolors Feliu i obtenir respostes per continuar mobilitzats i engrescar a tots els companys i companyes.

La conferència -virtual- serà el dilluns 20 de juny a les 17.00 h de la tarda. Com sabeu totes les conferències que organitza la Sectorial de Gent Gran, estan obertes a tothom, de manera que podeu convidar als vostres amics o coneguts.

L’enllaç a la conferencia el teniu a l’apartat de l’agenda d’aquesta web.

Us esperem.

Desplaça cap amunt