Jordi Turull amb la Gent Gran

Aquest dimecres 16 de febrer a les 12.15 h, tindrem a l’exconseller de Presidència Jordi Turull en la conferència organitzada per la Sectorial. Aquesta xerrada és la corresponent al mes de febrer del cicle de conferències que la sectorial organitza amb personalitats cabdals de l’independentisme.

Com tothom sap, el exconseller Jordi Turull ha patit com ningú una ferotge repressió física i moral.  Va ser conseller de Presidència i portaveu del Govern dirigit pel president Puigdemont en els mesos previs a l’1 d’octubre. Per aquest motiu va ser condemnat pels repugnants tribunals espanyols a dotze anys de presó i també el van privar de ser anomenat president de la Generalitat.

El exconseller ha sigut una de les persones represaliades que ha mantingut ben ferma les seves conviccions. En sortir de la presó, indultat parcialment, va recórrer a peu gran part de Catalunya en la seva “Travessa per la llibertat”, per fer palès el seu agraïment a tota la gent que li havia donat suport durant la seva estança a la presó, i per dir ben clar i ben fort el seu compromís intacte per culminar de manera pacífica i democràtica el que vam començar l’1 d’octubre del 2017.

Per tots nosaltres serà una bona oportunitat aquest dimecres 16 a les 12.15 h compartir i saber com veu l’horitzó de la independència des de la seva visió política, entre d’altres temes.

L’enllaç per assistir a la conferencia el trobareu a l’apartat de l’agenda d’actes de la web de la sectorial: https://gentgran.assemblea.cat

No hi falteu, us esperem.

Desplaça cap amunt