Nou disseny de la web i nova adreça per visitar-la

Una bona notícia. Ja tenim l’adreça de la web actualitzada amb denominació de la Sectorial: https://gentgran.assemblea.cat  Els serveis informàtics de l’Assemblea culminen així tots els canvis que ha produït el canvi de denominació. A més del canvi de l’adreça, també s’ha fet un re-disseny de la web per donar-li més modernitat i posar-la al dia.

La nostra web és l’espai de referència de totes les activitats de la sectorial Gent Gran. Visitar la web és la millor manera de seguir i conèixer tot el que fem i pensem per aconseguir la independència i no és d’estranyar que la nostra web sigui de les més actives de l’Assemblea Nacional Catalana. Dirigida pel nostre membre i web màster Lluís Gili, s’incorporen setmanalment nous continguts a la majoria dels seus apartats: opinió, participació, notícies, agenda, conferències, mèdia, estudis i contacta.

A tall d’exemple tenim les editorials que escriu quinzenalment el nostre coordinador Josep Maria de Fàbregues que estan publicades en un format similar a un llibre, el qual permet una fàcil lectura i perspectiva dels seus encertats escrits. D’igual manera hi ha un espai especialment dedicat a tots els articles que escriu el nostre conferenciant i històric lluitador sindical en Paco Martínez. Són articles de lectura imprescindible on deixa en evidència la hipocresia de la democràcia espanyola i denuncia els atacs constants que patim els catalans per part de l’Estat espanyol.

Igualment,  tenim recollits els vídeos de conferències sobre les pensions que són uns argumentaris magistrals per difondre entre tota la gent gran o l’apartat d’estudis amb un recull de documents sobre economia i pensions que ens donen la raó per obtenir la independència. També, els espais de participació perquè tothom tingui l’oportunitat per expressar-se o també, si teniu suggeriments o aportacions útils per la sectorial ho podeu fer en l’apartat de “Contacta amb nosaltres”. I per descomptat cal seguir l’agenda per saber els pròxims actes de la sectorial.

Un apartat incorporat des de fa poc temps amb caràcter reservat és on estan dipositades totes les actes de les reunions, els documents fundacionals i l’estat de comptes entre d’altres i que funciona com eina pel grup de treball de la sectorial.

Com veieu hi ha moltes raons per visitar i gaudir-la de tots els seus continguts.

Desplaça cap amunt