Les pensions, cada cop pitjor

Les pensions tornen a estar en el centre dels debats. Com és habitual en el mes de gener entren noves reformes que castiguen un cop més als treballadors, siguin allargant l’edat de jubilació sigui reduint les prestacions. 

Ha passat cada any i passarà en els següents fins que no obtinguem la independència del nostre país.  Nosaltres la gent gran no poden estar impassibles veient com el futur econòmic dels nostres fills s’està empobrint.  Nosaltres som grans i savis per saber com la banca,  el Banco de España i els poders polítics estan difamant intel·ligentment que les actuals pensions són massa copioses i que és un esforç financer que l’Estat no pot suportar econòmicament, tot un món d’excuses per canviar l’actual model de repartiment i propiciar un model anglosaxó perquè el treballador estalviï durant la seva vida laboral amb un pla de pensions a la Caixa i la pensió de l’Estat sigui residual.

A la Sectorial ho sabem molt bé i per sort tenim a grans especialistes com en Paco Martínez i en Jordi Sans que saben explicar molt didàcticament el futur de les pensions.

Recentment, han estat ells, protagonistes de conferències sobre pensions que tenim enregistrades en vídeo i que les podeu visionar clicant aquí:

Conferència Paco Martínez:

https://www.youtube.com/watch?v=HyAtU11AYLo

Conferència Jordi Sans:

https://www.youtube.com/watch?v=JmvDtG9XeAE

Desplaça cap amunt